Kuvendi i Republikës së Kosovës

Sejdi Hoxha

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe SportKomisioni për Mbikëqyrjen e Financave PublikeKomisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 09.10.1981;

Vendlindja: Damanek - Drenas;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Master i shkencave, PhD Kandidat;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet, Ligjërues në Universitet;

DEKLARIMI I PASURISË