Kuvendi i Republikës së Kosovës

Shkelzen Hajdini

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet dhe Transfere

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 04.11.1974;

Vendlindja: Lipjan;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Ekonomist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: KVM, OSCE, ICO, Drejtor për Buxhet dhe Financa, Drejtor për Zhvillim Ekonomik;

DEKLARIMI I PASURISË