Kuvendi i Republikës së Kosovës

Shkëmb Manaj

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 25.05.1983;

Vendlindja: Istog;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Ma. Sc. Juridik;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

  • Zyrtar i lartë për menaxhimin dhe koordinimin e Reformës së Administratës Publike në Ministrinë e Administratës Publike;
  • Drejtor i Departamentit të Administratës së Përgjithshme në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS);
  • Ushtrues detyre i Sekretarit të Përgjithshëm të MKRS;
  • Drejtor i Departamentit Ligjor në MKRS;
  • Drejtor i Departamentit të Inspektoratit të Trashëgimisë Kulturore në MKRS;
  • Kryetar i Këshillit të Pavarur Mbikëqyres për Shërbimin Civil të Kosovës;
  • Nënkryetar i Forumit të Rinisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës;
  • Anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të Lidhjes Demokratike të Kosovës;
  • Deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës;
  • Kryetar i Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregullore të Punës dhe Mbikëqyrje të Agjencisë Kundër Korrupsionit.

DEKLARIMI I PASURISË