Kuvendi i Republikës së Kosovës

Shkumbin Demaliaj

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 29.05.1976;

Vendlindja: Strellc i epërm - Deçan;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist i diplomuar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbok-roate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Asambleist, Drejtor, Deputet, Kryeshef Ekzekutiv;

DEKLARIMI I PASURISË