Kuvendi i Republikës së Kosovës

Behgjet Pacolli

PARTIA:ALEANCA KOSOVA E RE (AKR)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 30.08.1951;

Vendlindja: Marec;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Msc;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Italiane, Gjermane, Angleze, Frënge, Ruse, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministër i Punëve të Jashtme;

DEKLARIMI I PASURISË