Kuvendi i Republikës së Kosovës

Arber Tolaj

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 07.08.1970;

Vendlindja: Pejë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Specialist i Mjekësisë- Kirurg Ortopedik, Magjistër i Menaxhimit Shëndetësor;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Drejtor i Klinikës së Ortopedisë - QKUK;

DEKLARIMI I PASURISË