Kuvendi i Republikës së Kosovës

Teuta Haxhiu

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe SportKomisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe PeticioneKomisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 06.10.1968;

Vendlindja: Lumbardh - Deçan;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: 

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete, 27 vite arsimtare e matematikës, 2008 Nënkryetare e degës së Gjakovës, 2009 Kryesuese e KK - Gjakovë;

DEKLARIMI I PASURISË