Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ali Berisha

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 09.09.1962;

Vendlindja: Pejë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Doktor i Mjekësisë- Specialist Interno;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryetar Komune, deputet, zv.ministër;

DEKLARIMI I PASURISË