Kuvendi i Republikës së Kosovës

Time Kadrijaj

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 14.02.1965;

Vendlindja: Rastavic - Deçan;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi: Superior;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Kroate, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Shoqata Nënë Tereza, UÇK, Drejotreshë e QKMF-së – Deçan, Asambleiste, Inspektorati Shëndetësor i MSh, Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË