Kuvendi i Republikës së Kosovës

Uran Ismaili

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim EvropianKomisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 19.10.1979;

Vendlindja: Gjilan;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministër;

DEKLARIMI I PASURISË