Kuvendi i Republikës së Kosovës

Valdete Idrizi

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 27.06.1973;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: Bashkëjetesë;

Arsimimi: MA;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete, Aktiviste;

DEKLARIMI I PASURISË