Kuvendi i Republikës së Kosovës

Valentina Bunjaku - Rexhepi

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 11.09.1978;

Vendlindja: Gjilan;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Prof;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË