Kuvendi i Republikës së Kosovës

Verica Ćeranić

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet dhe TransfereKomisioni për Mbikëqyrjen e Financave PublikeKomisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë

Përkatësia etnike: Serbe;

Ditëlindja: 19.01.1973;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Superior;

Gjuhë tjetër përveç amtares: 

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË