Kuvendi i Republikës së Kosovës

Veton Berisha

PARTIA:PARTIA LIBERALE EGJIPTIANE (PLE)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet dhe TransfereKomisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Integrim EvropianKomisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe PeticioneKomisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: 

Ditëlindja: 05.11.1982;

Vendlindja: Pejë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Master – Civilo-Juridik;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Gjermane, Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË