Kuvendi i Republikës së Kosovës

Vjosa Osmani - Sadriu

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 17.05.1982;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Doktor shkence;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Turke, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË