Kuvendi i Republikës së Kosovës

Albena Reshitaj

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 09.04.1979;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi: Prof. Ass. Dr;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministre, Këshilltar Politik i Kryeministrit, Shefe Departamenti Fakulteti i Mjekësisë - UP;

DEKLARIMI I PASURISË