Kuvendi i Republikës së Kosovës

Yllza Hoti

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet dhe TransfereKomisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 05.09.1995;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi:

  • BSc Ekonomi dhe Menaxhment, Rochester Institute of Technology;
  • MBA (cand.), University of Minnesota, SHBA

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË