Kuvendi i Republikës së Kosovës

Zoran Mojsilović

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës

Përkatësia etnike: Serb;

Ditëlindja: 17.08.1977;

Vendlindja: Zubin Potok;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Dr. i shkencave të kulturës fizike – lartë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË