Kuvendi i Republikës së Kosovës

Blerta Deliu - Kodra

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim Evropian

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 08.12.1980;

Vendlindja:

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Fakulteti i Arteve, Fakulteti i Shkencave Politike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Gjermane, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Gazetare;

DEKLARIMI I PASURISË