Kuvendi i Republikës së Kosovës

Besa Ismaili

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 05.09.1975;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: PHD. C;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Boshnjake;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Arsim;

DEKLARIMI I PASURISË