Kuvendi i Republikës së Kosovës

Bekim Haxhiu

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 09.10.1970;

Vendlindja: Tërnavc;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Prof. Dr. i Fizioterapisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Mësimdhënës në fizioterapi, fizioterapeut në QKUK, nënkryetar FFK-së;

DEKLARIMI I PASURISË