Kuvendi i Republikës së Kosovës

Bajrush Xhemaili

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe MjedisKomisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 11.05.1956;

Vendlindja: Komogllavë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Inxhinier;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbe, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet, Kryetar Komune;

DEKLARIMI I PASURISË