Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ardian Shala

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 09.08.1977;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Specialist- Kardiolog;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbo-kroate, Angleze(ngapak);

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË