Kuvendi i Republikës së Kosovës

Arbreshë Kryeziu - Hyseni

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim EvropianKomisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 24.05.1989;

Vendlindja: Gjilan;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Bachelor Gazetari, Master Administratë Publike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Anëtare e Kuvendit Komunal në Gjilan nga radhët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!;

DEKLARIMI I PASURISË