Kuvendi i Republikës së Kosovës

Arbër Rexhaj

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: ;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Bachelor;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Turke, Boshnjake;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË