Kuvendi i Republikës së Kosovës

Abelard Tahiri

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 13.03.1983;

Vendlindja: Skenderaj;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Shkenca politike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

DEKLARIMI I PASURISË