Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fikrim Damka

PARTIA:KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI (KDTP)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet dhe TransfereKomisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Nationality: Turkish;

Date of birth: 16.10.1972;

Place of birth: Prizren;

Marital status: Married

Education: University studies;

Other languages: Albanian, Serbian, English;

Previous or current activities and functions: MP, Party Chairman;

DEKLARIMI I PASURISË