Kuvendi i Republikës së Kosovës

Slavko Simić

PARTIA:Lista Serbe (SL)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes

Përkatësia etnike: Serb;

Ditëlindja: 29.06.1984;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Master Profesor i Edukatës Fizike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Shqipe (Nivel i mesëm);

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË