Kuvendi i Republikës së Kosovës

Memli Krasniqi

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja:25.01.1980;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Magjistër i shkencës;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministër, Deputet;

DEKLARIMI I PASURISË