Kuvendi i Republikës së Kosovës

Kujtim Shala

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 28.02.1974;

Vendlindja: Loxhë - Pejë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: I lartë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Italiane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: 

DEKLARIMI I PASURISË