Kuvendi i Republikës së Kosovës

Arbërie Nagavci

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Përkatësia etnike: Shiptare;

Ditëlindja: 29.03.1970;

Vendlindja: Gjakovë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master i shkencave ndërkombëtare;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Drejtoreshë e DKA - Prishtinë, Deputete;

DEKLARIMI I PASURISË