Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ariana Musliu - Shoshi

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 15.08.1985;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: MSt në  Diplomaci; MSc ne Administrim Publik; BSc ne Politikat Publike dhe Menaxhim, BSc ne Shkenca Politike

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Frënge;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kordinatore nacionale e Kuvendit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Parlamentin Evropian, Asamblenë Parlamentare të Natos, Asamblenë Parlamentare të Frankofonisë;

DEKLARIMI I PASURISË