Kuvendi i Republikës së Kosovës

Aktivitetet e transparencës së Kuvendit

“Ditët e Kuvendit 2018”: Mitrovica, nikoqiri i radhës i ligjvënësve

Ka vazhduar në Mitrovicë turi i takimeve të deputetëve të Kuvendit me qytetarë.

Nesër në Mitrovicë mbahet takimi i deputetëve me qytetarë

Kuvendi i Republikës së Kosovës, me iniciativën e Forumit për Transparencë Parlamentare, vazhdon organizimin e aktivitetit Ditët e Kuvendit 2018.

U mbajt takimi i deputetëve me qytetarët e Ferizajt

Aktiviteti "Ditët e Kuvendit" ka vazhduar sot në teatrin e qytetit " Adriana Abdullahu" në Ferizaj, me ç'rast dhjetëra qytetarë të këtij qyteti kanë bashkëbiseduar me përfaqësues të tyre të zgjedhur dhe kanë adresuar pyetje, që nga problemet e infrastrukturës lokale, deri te proceset e rëndësishme shtetërore.

U mbajt takimi i deputetëve me qytetarët e Ferizajt

Aktiviteti "Ditët e Kuvendit" ka vazhduar sot në teatrin e qytetit " Adriana Abdullahu" në Ferizaj, me ç'rast dhjetëra qytetarë të këtij qyteti kanë bashkëbiseduar me përfaqësues të tyre të zgjedhur dhe kanë adresuar pyetje, që nga problemet e infrastrukturës lokale, deri te proceset e rëndësishme shtetërore.

Nesër në Ferizaj mbahet takimi i deputetëve me qytetarë

Kuvendi i Republikës së Kosovës, me iniciativën e Forumit për Transparencë Parlamentare, vazhdon organizimin e aktivitetit Ditët e Kuvendit 2018.