Lajmet e fundit

110-vjetori i Pavarësisë bën bashkë në Tiranë Kuvendin e Kosovës dhe Kuvendin e Shqipërisë

e diel, 27.11.2022

Fjala e kryetarit të Kuvendit, Glauk Konjufca, në mbledhjen e përbashkët të Kuvendit të Kosovës dhe Kuvendit të Shqipërisë

e diel, 27.11.2022

Filloi punimet mbledhja e përbashkët e Kuvendit të Kosovës dhe Kuvendit të Shqipërisë

e diel, 27.11.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!