Lajmet e fundit

Ftesë për aplikim për pjesëmarrje në edicionin e parë të Parlamentit Frankofon Rinor në Kosovë / Appel à candidature pour participer au premier parlement francophone des jeunes du Kosovo

e hënë, 01.03.2021

Sekretari Krasniqi takoi zv/ambasadoren e Zvicrës, Pauline Menthonnex Gacaferri

e hënë, 15.02.2021

Konferenca Ndërkombëtarë për Përvjetorin e 70-të të Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut (23 nëntor 2020, përmes ZOOM platformës) - Fjalimi nga Dr.Vjosa Osmani-Sadriu Presidente në detyrë e Kosovës dhe Kryetare e Kuvendit

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!