Skupština Republike Kosovo

Visar Hoti

STRANKA:Demokratski savez Kosova (LDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratski savez Kosova (LDK)

Komisije: Komisija za zakonodavstvo, mandate, imunitete, Poslovnik Skupštine i nadzor Agencije protiv korpucije

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 22.03.1983;

Mesto rođenja: Priština;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Bečelor - Ekonomista;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Radnik NLB banke 15. godina. Član visokog menadžmenta. Direktor u odboru Javnog stambenog preduzeća – Priština;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!