Skupština Republike Kosovo

Gazmend Abrashi

STRANKA:Alijansa za budućnost Kosova (AAK)

POSLANIČKA GRUPA: Alijansa za budućnost Kosova (AAK)

Komisije: Komisija za budžet i transfere

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 05.09.1967;

Mesto rođenja: Mitrovica;

Bračno stanje: Neoženjen – vanbračna zajednica;

Obrazovanje: Diplomirani ekonomista;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Srpski, Bugarski, Turski ;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Savetnik Premijera,  Nacionalni koordinator za Zapadni Balkan;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!