Skupština Republike Kosovo

Zikreta Aliti

STRANKA:Nova Demokratska Stranka (NDS)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Etnička pripadnost: Bošnjak;

Datum rođenja: 22.03.1975;

Mesto rođenja: Donje Lubinje - Prizren;

Bračno stanje: U braku;

Obrazovanje: Srednja Ekonomska;

Jezici osim maternjeg: Albanski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanica;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!