Skupština Republike Kosovo

Fidan Rekaliu

STRANKA:Demokratski savez Kosova (LDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratski savez Kosova (LDK)

Komisije: Komisija za ekonomiju, zapošljavanja, trgovinu, industriju, preduzetništvo i strateške investicije

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 25.01.1987;

Mesto rođenja: Podujevo;

Bračno stanje:

Obrazovanje: MA;

Jezici osim maternjeg:

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Predsednik FRLDK;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!