Skupština Republike Kosovo

Etem Arifi

STRANKA:Aškalijska partija za integraciju (PAI)

Komisije: Komisija za prava i interese zajednica

Etnička pripadnost: Aškalija;

Datum rođenja: 24.01.1967;

Mesto rođenja: Lipljan;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Pravni fakultet;

Jezici osim maternjeg: Nemački, Srpski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanik;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!