Skupština Republike Kosovo

Emilija Redžepi

STRANKA:Nova Demokratska Stranka (NDS)

POSLANIČKA GRUPA: Parlamentarna grupa 6+ (GP6+)

Etnička pripadnost: Bošnjak;

Datëlindja\Datum rođenja: 15.07.1973;

Mesto rođenja: Prizren;

Bračno stanje: Udata;

Obrazovanje: Pedagog – Magistar politickih nauka;

Jezici osim maternjeg: Albanski, Engleski, Turski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanik IV Mandata, Lider NDS;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!