Skupština Republike Kosovo

Ilir Tasholli

STRANKA:Demokratski savez Kosova (LDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratski savez Kosova (LDK)

Komisije: Komisija za pitanje bezbednosti i odbrane

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 24.08.1970;

Mesto rođenja: Lipjane;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Ekonomski fakultet;

Jezici osim maternjeg: Italjanski, Srpsko-hrvatski, Engleski, Nemački;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Direktor u Opštini;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!