Skupština Republike Kosovo

Igor Simić

STRANKA:Srpska Lista (SL)

POSLANIČKA GRUPA: SRPSKA LISTA (LS)

Komisije: Komisija za prava i interese zajednicaKomisija za lokalnu upravu, javnu upravu, regionalni razvoj i medije

Etnička pripadnost: Srbin;

Datum rođenja: 25.05.1986;

Mesto rođenja: Severna Mitrovica;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Doktorand;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanik;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!