Skupština Republike Kosovo

Fatmire Kollçaku

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Komisije: Komisija za pitanje bezbednosti i odbrane Komisija za spoljne poslove i dijasporuParlamentarna anketna komisija o suzbijanju pandemije virusa "COVID-I9" od strane Vlade Republike Kosovo

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 26.08.1966;

Mesto rođenja: Peć;

Bračno stanje: Udovica;

Obrazovanje: Visoko;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Srpsko-hrvatski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanica, Lekar;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!