Skupština Republike Kosovo

Behgjet Pacolli

STRANKA:Alijansa Novo Kosovo (AKR)

POSLANIČKA GRUPA: Socijaldemokratska inicijativa (NISMA)

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 30.08.1951;

Mesto rođenja: Marec;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Msc;

Jezici osim maternjeg: Italijanski, Nemački, Engleski, Francuski, Srpski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Ministar SP;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!