Skupština Republike Kosovo

Time Kadrijaj

STRANKA:Alijansa za budućnost Kosova (AAK)

POSLANIČKA GRUPA: Alijansa za budućnost Kosova (AAK)

Komisije: Komisija za spoljne poslove i dijasporu

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 14.02.1965;

Mesto rođenja: Rastavica - Dečane;

Bračno stanje: Neudata;

Obrazovanje: Visoko;

Jezici osim maternjeg: Hrvatski, Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Udruženje Majka Tereza, OVK, Direktorka MFMC – Dečane, Odbornik, Zdravstvena inspekcija MZ, Poslanik;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!