Skupština Republike Kosovo

Verica Ćeranić

STRANKA:Srpska Lista (SL)

POSLANIČKA GRUPA: SRPSKA LISTA (LS)

Komisije: Komisija za budžet i transfere Komisija za nadzor javnih finansijaParlamentarne Anketne Komisije u vezi sa procesom privatizacije na Kosovo

Etnička pripadnost: Srpkinja;

Ditëlindja: 19.01.1973;

Datum rođenja: Kos. Mitrovica;

Bračno stanje: Udata;

Obrazovanje: Visoko;

Jezici osim maternjeg: 

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanik;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!