Skupština Republike Kosovo

Albulena Balaj - Halimaj

STRANKA:Socijaldemokratska inicijativa (NISMA)

POSLANIČKA GRUPA: Socijaldemokratska inicijativa (NISMA)

Komisije: Komisija za Ijudska prava, rodnu ravnopravnost, nestala lica i peticije

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 09.10.1985;

Mesto rođenja: Prizren;

Bračno stanje: Udata;

Obrazovanje: Master Prava – Pravosudno –upravni smer;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Direktor škole/ Asistent na Koledžu;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!