Skupština Republike Kosovo

Vlora Limani - Hajnuni

STRANKA:Demokratski savez Kosova (LDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratski savez Kosova (LDK)

Komisije: Komisija za nadzor javnih finansija

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 05.06.1982;

Mesto rođenja: Lipljane;

Bračno stanje: Udata;

Obrazovanje: Master hemijskih nauka;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Predsednica Skupštine Opštine Lipljane, Direktora za zdravstvo i socijalno staranje – Lipljane, Predavačica na Koledžu Pjetër Budi;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!