Skupština Republike Kosovo

Bajrush Xhemaili

STRANKA:Demokratska partija Kosova (PDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratska partija Kosova (PDK)

Komisije: Komisija za poljoprivredu, šumarstvo, ruralni razvoj, infrastrukturu i životnu sredinu

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 11.05.1956;

Mesto rođenja: Komoglavo;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Inženjer ;

Jezici osim maternjeg: Srpski, Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanik, Gradonačelnik;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!